Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Om Ragga

  Ragnheidur Ragnarsdóttir – bedre kendt som Ragga Ragnars, blev berømt i den meget populære historiske dramaserie Vikings, hvor hun spiller Gunnhild - alle fans topfavorit. Den islandske skuespiller, forfatter og designer er også tidligere professionel og olympisk freestyle svømmer. Efter en imponerende medaljehøst trak hun sig tilbage fra svømning i 2012 for at forfølge sin passion for skuespil. Ragga dimitterede fra New York Film Academy i Los Angeles, før hun fik succesrollen som den nordiske skjoldmø.

  Tid til forandring

  ”Jeg var professionel svømmer i meget lang tid og havde bemærket, at klor ikke gjorde noget godt for mit hår. Alligevel gjorde jeg ikke noget særligt for at passe på det. Så efter at jeg i årevis havde svømmet hver eneste dag, ville jeg gerne have nye vaner med gode produkter, som kunne styrke mit hår”, forklarer Ragga: ”For mig er sundt hår både stærkt, fyldigt og glansfuldt”, siger hun - hvilket stod i skærende kontrast til Raggas eget hår på det tidspunkt – ødelagt og tørt, som det var blevet af klorvandet. Ragga opdagede Hårklinikken i 2021 gennem venner. Vi er glade for at være en del af hendes fantastiske rejse mod et stærkere og sundere hår.

  Med håret i rampelyset

  Allerede få måneder efter starten med Hårklinikkens produkter, kunne Ragga se en forskel. ”Jeg føler, at mit hår er blevet tykkere og stærkere og har fået meget mere liv end før, hvor det var temmelig kedeligt”, siger hun. Forandringen har ikke bare ændret hendes hår, men også hendes liv. ”Jeg har aldrig været inde i så gode vaner med at passe på mit hår, som jeg er nu. Elsker det”, fortæller hun. Det er også gået op for Ragga, hvor vigtigt det er at bruge de produkter, som passer lige præcis til hendes hår: ”Jeg har lært så mange nye og gode måder at pleje mit hår på. Før var jeg fuldstændig ligeglad med hvilken shampoo eller conditioner, jeg brugte. Nu kan jeg se, hvilken forskel de rigtige kan gøre”. Hårklinikkens produkter er alle baserede på naturlige ingredienser – alle med dokumenteret effekt. Til andre, der ønsker at få et sundere, stærkere og fyldigere hår, er Raggas råd helt enkelt: ”Gør, hvad Hårklinikken siger”. Vi glæder os til at følge, hvordan hendes hår vokser sig bedre og bedre sammen med os.

  Nye rutiner

  Det bærende element i Raggas nye hårrutiner er vores unikke Extract. Den skal påføres hver aften og styrker hårets vækst ved at genskabe sund balance mellem hår og hovedbund. Ragga vasker sit hår hver morgen eller efter træning med den rensende Balancing Shampoo. Bagefter tilføres fugt med Daily Conditioner. Hun bruger også Hair Hydrating Crème i løbet af dagen, hvis håret trænger til ekstra fugt. Plus hun én gang om ugen bruger Hair Mask: ”Hair Hydrating Crème er fantastisk. Det samme er Extract. Det er produkter som jeg aldrig slipper igen, efter at have oplevet hvad de gør for mit hår”, understreger hun.

  Begynd din egen rejse mod et sundere, smukkere hår – og mere af det.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you