Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Om Nanna

  Nannas hår knækkede, når det nåede en vis længde, og de nye hår, som voksede ud, var svage og virkede ikke særligt sunde. ”Til sidst mistede jeg endda mine fine krøller”, fortæller Nanna. ”Jeg kendte godt til Hårklinikken – havde hørt om dem for fem år siden, men fik ikke gjort noget ved det”. Det har Nanna gjort nu, og selv om der er et stykke vej endnu, fordi længerne også skal være med, så ved hun at hendes hår har potentiale, og som hun siger: “Jeg kommer til at få et vanvittigt flot hår”.

  En masse nye hår

  For Nanna er et sundt hår lækkert og glansfuldt – ikke kruset og tørt. Siden Nanna begyndte hos Hårklinikken, har hun fået en masse nye hår, hvor hvert enkelt hårstrå er blevet sundere og kraftigere. ”Mit hår er blevet væsentligt fyldigere i bunden”, fortæller Nanna.

  Nannas daglige rutiner

  Hver aften bruger Nanna 2 x 5 ml Hair Gain Extract, som hun påfører med mindst en halv times mellemrum. Da Nanna har tendens til tørt og knækket hår, bruger hun også Hair Hydrating Crème om aftenen som ekstra fugt til spidserne. ”Jeg vasker mit hår hver morgen med to slags shampooer. Stabilizing Scalp Shampoo i kombination med Fortifying Add-on Shampoo. Derefter tilfører jeg Daily Conditioner, som jeg lader sidde 10 minutter og derefter skyller ud”. Igen for at tilføre håret fugt, bruger Nanna altid Hair Hydrating Crème efter badet. ”Og Styling Wax hver dag for at fremhæve mine krøller”.

  Nannas favoritter

  ”Helt klart Hair Hydrating Crème, den er uundværlig. Elsker den! Jeg er også virkelig glad for Fortifying Add-on Shampoo, fordi den gør, at mit hår føles gennemfugtet. Faktisk synes jeg, at den virker lidt som en balsam”, fortæller Nanna.

   

  ”Der sidder mere selvtillid i håret, end man lige tror”.

  Nanna er overbevist om, at hvis man har det godt med sit hår, så har man det bedre med sig selv. At der sidder langt mere selvtillid i håret, end man lige tror. Derfor kan hun kun opfordre til, at man tager en snak med Hårklinikken, hvis man er ked af sit hår. ”Det kræver vedholdenhed, men jeg har lært af Hårklinikken, at der er mange, der har det som mig. At man nogle gange skal have et ekstra skub for at komme i gang med at ændre på de ting, som ikke er godt for éns hår, slutter Nanna.

  Begynd dit eget personlige forløb mod et fyldigere, sundere hår – og mere af det

  Andre Hair Stories

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you