Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Skuespil, musik og mode

  Michelle Salas kommer fra en familie, der er berømt for sang og skuespil. Michelle gik imidlertid sine helt egne veje og begyndte at studere ‘fashion’ på Parsons i New York. Hun er blevet berømt i hele verden som international model for Dolce & Gabbana, og hun har været stjernen i kampagner for Carolina Herrera og Michael Kors. Hun er også international beauty influencer med millioner af følgere på Instagram, hvor hun deler ud af sin kærlighed til mode, gourmetmad, foto, rejser og musik.

  Et had-kærligheds-forhold

  Michelle beskriver sit liv i modebranchen som et had-kærligheds-forhold. Hun elsker selvfølgelig det glamourøse, dét at få sit hår tørret af en professionel eller lige blive frisket op, når hun arbejder eller skal ind på den røde løber. Men hun understreger også, at livet som model kan have en negativ indvirkning på hårets sundhed og kvalitet. ”Over tid lagde jeg mærke til, at mit hår begyndte at føles mere tørt og mere sensitivt på grund af varmen fra styling-apparater og kemikalier. De krasse hårfarvningsprodukter og hårsprays gjorde, at mit hår og min hovedbund hele tiden led overlast. Så gik det op for mig, at hvis jeg vil have den bedste udgave af mit hår hele livet, måtte jeg begynde at passe på det – jo før, jo bedre”.

  Michelles forløb mod et sundere hår

  Michelle blev opmærksom på Hårklinikken gennem en ven, som hun vidste havde kæmpet med hårudtynding og hårtab i årevis. En dag mødtes de, og det gik op for Michelle, at der var sket noget med venindens hår: ”Det så meget sundere ud og var blevet både længere og smukkere”. Michelle spurgte, hvad veninden havde gjort, og hun fortalte, at efter at have prøvet simpelthen alt fra piller til hormoner uden succes, havde hun nu brugt Hårklinikkens Hair Gain Extract i et år. Og, som hun sagde, var det noget af det bedste, der nogensinde var sket for hende. Michelle var overbevist og kort efter i 2021 begyndte hun på sit eget personlige forløb med Hårklinikken. Hun havde aldrig lidt af hårtab, men hendes hår var ved at blive ret tyndt, tørt og ødelagt efter at været blevet farvet igen og igen. Hun opdagede, at det knækkede, og at hårspidserne var helt udtørrede. Hun tog en beslutning om at prioritere hårets og hovedbundens sundhed - frem for alt for at holde sit hår så sundt og vitalt som muligt - så længe som muligt. 

  Fyldigere, tættere og mere glansfuldt hår

  Michelle fik sin første konsultation med sin hårspecialist, og efter at have fulgt behandlingen i tre måneder vendte hun tilbage til en opfølgende konsultation. Hun havde lagt mærke til, at hendes hår var blevet markant fyldigere, og at hun havde fået mange, nye små hår. Hendes hår var tilmed blevet tættere og mere glansfuldt. 

    

  ”Hårklinikkens behandlinger og produkter er sammensat specifikt til mig for at forbedre den generelle kvalitet af mit hår. Produkterne føles virkelig milde, men de er supereffektive, og jeg elsker, at de hverken indeholder problematiske kemikalier eller parfume, som kan skade min hovedbund og mit hår”. 

  Michelles hårplejerutiner

  Michelle bruger den milde og effektivt rensende Balancing Shampoo hver dag efterfulgt af Daily Conditioner. ”Så påfører jeg, hvad der svarer til en ært af Hair Hydrating Crème. Jeg lader mit hår lufttørre helt naturligt. Og hvis jeg endelig bruger føntørrer eller på anden måde styler håret med varme, bruger jeg Hair Hydrating Crème til at beskytte håret mod skader. Jeg kan virkelig godt lide den fugtboostende Hair Mask, som jeg bruger én gang om ugen og ikke mindst Hair Gain Extract, som jeg påfører hver eneste aften. For nylig begyndte Michelle også at bruge Hårklinikkens Styling Spray, der både giver et godt hold og genopbygger håret på samme tid. 

  Hårpleje er som hudpleje

  ”Jeg går rigtig meget op i hudpleje, så det var den nemmeste ting i verden at følge min nye plejerutine for håret og hovedbunden. Min faste aftenrutine er at påføre Hair Gain Extract i hovedbunden, ligesom jeg også bruger min ansigtscreme hver aften. Det er hurtigt blevet en helt naturlig del af min skønhedsrutine. Jeg tager også kosttilskud dagligt som en del af mine faste rutiner og drikker grøn juice, te og vand med klorofyl. Oven i det træner jeg og sørger for at få søvn nok, når jeg kan. Det føles rigtigt godt at vide, at jeg gør alt, hvad jeg kan, for at pleje min hud, mit hår og krop for at føle mig sund og rask”.

  Vær tro mod dig selv

  At være model kan indvirke negativt på dit selvværd. ”Det går op og ned”, fortæller Michelle, ”Nogle dage føler jeg mig bare ikke på toppen. Andre dage gør jeg. Jeg tror, at det vigtigste er at være tro mod sig selv. Og at ikke sammenligne sig selv med andre, for dét, du er, er dét, der gør dig unik. Stol på dig selv og husk alt det, du kan. Ægte skønhed er et udtryk for, hvordan du har det inden i. Elsk og dyrk din egen energi, uanset hvad”.

  Begynd dit eget personlige forløb mod et fyldigere, sundere hår – og mere af det

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you