Gratis Telefonrådgivning

Ring til vores hårspecialister om din situation

 

OBS! På grund af den nuværende Corona situation tilbyder vi lige nu gratis online hårkonsultation. Book en tid med en af vores professionelle hårspecialister, som efter konsultationen kan fortælle hvordan vi kan hjælpe dig og dit hår. Vores hårspecialist ringer dig op via FaceTime på det aftalte tidspunkt og konsultationen varer ca. 30-45 min. Det er vigtigt dit hår er rent og rørt, og ikke tilsat nogle produkter. Derudover skal du sidde hvor der er god belysning, gerne ved et vindue. Som sagt er denne konsultation helt gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig

Book gratis online konsultation

Få gratis telefonrådgivning fra en af vores professionelle hårspecialister og hør om vores muligheder for at hjælpe dig og dit hår. Telefonrådgivningen er oplagt til at stille spørgsmål til din konkrete situation, hvor der er behov for en faglig vurdering.

(For mere generelle spørgsmål henviser vi til vores klinikassistenter, hvor telefonen er åben i hele vores åbningstid.)

Onsdage fra 9:00 – 12:00 på telefonnummer: 42 72 03 60.

– er telefonen optaget, læg da en besked med navn og nummer, så vi kan ringe dig op efterfølgende.
(Telefonen er kun åben onsdage 9:00 - 12:00. Beskeder lagt uden for telefonens åbningstid bliver ikke besvaret.)

Vore uddannede hårspecialister sidder klar ved telefonerne og kan guide dig i forhold til behov og udfordringer. Telefonrådgivningen er særlig velegnet til dig, der er i tvivl om du skal booke en tid hos os.

Hvis du allerede er i behandling og har nogle spørgsmål til din behandling, så er du også velkommen til at ringe.
Vores telefonrådgivning er gratis – men kan ikke sidestilles med egentlige konsultationer i vores klinikker i København og Århus.

Hold gerne øje med vores Facebook-profil, hvor vi skriver om ændringer vedrørende telefonrådgivning, eksempelvis i forbindelse med sommerferie.