Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Hun vakte tusindvis af menneskers nysgerrighed ved at bremse ældningen af ansigtshuden med simple øvelser. Dorte Andersen er en anerkendt Face Yoga Instruktør, og da hun oplevede hårtab, blev hun endnu en gang konfronteret med en konsekvens af at blive ældre. Kvaliteten af hendes ellers så glansfulde hår var blevet forringet og havde mistet både tykkelse og volumen, mens hun hjælpeløst så til. Lige indtil en dag, hvor hendes frisør tog hendes hår op i en hestehale og sagde: ”Dorte, hvad er der dog sket med dit hår"? 

  "En dag samlede min frisør mit hår i hænderne og spurgte: Hvad er der dog sket med dit store hår? Det var stikordet til at kontakte Hårklinikken."

  Svar skyldig forlod hun salonen og bookede i stedet en tid hos Hårklinikken. Under en personlig konsultation på vores klinik i København undersøgte hårspecialisten tilstanden af Dortes hår og hovedbund og konstaterede, at det var aldersrelateret hårtab, hun oplevede. I en alder af 72 år var hendes hårsække begyndt at skrumpe. Det medfører, at almindelige hår erstattes af tyndere hårstrå, mens andre hårsække simpelthen stopper med at producere nye hår. Hårspecialisten forklarede Dorte, at vi ikke kunne redde de hårsække, som var døde, men at vi kunne tilbyde en skræddersyet Hair Gain Extract og produkter, som ville understøtte dens virkning. Tilsammen ville det optimere sundheden i de aktive hårsække og normalisere hårets vækstcyklus.  

  "Jeg har både fået mere hår i tindingerne, og lige nu står der rigtig mange nye hår på 3-5 cm op fra min hovedbund. Jeg glæder mig til, at de vokser helt ud og giver endnu mere volumen."

  Resultaterne oversteg alle forventninger. Med Hårklinikkens Metode fik Dorte håret tilbage omkring tindingerne, hvor 3–5 cm nye hår spirer op fra hårrødderne, fordi hårsækkene er blevet genaktiverede. De rensende og plejende produkter, som Dorte bruger sammen med Extract, har tillige gjort det muligt at genoprette hovedbundens naturlige miljø og skabe de bedste betingelser for hårets vækst og et sundere hår generelt. ”Mit hår har altid været det pæneste ved mig. Rigtig mange har kommenteret på det og sagt, at de ville ønske, at de havde et hår som mit. Det gør de nu igen”. 

  Begynd dit eget personlige forløb mod et fyldigere, sundere hår – og mere af det

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you