Få dit hår tilbage

Få dit hår tilbage med unikt ekstrakt skræddersyet til dig

Ønsker du at booke en tid til forundersøgelse hos en af vores hårspecialister, eller har du spørgsmål til vores hårtabsbehandlinger, skal du blot udfylde formularen, så bliver du snart kontaktet.

Specialtilpasset behandling

Hårklinikken gør brug af en unik ekstrakt i vores hårtabsbehandling, fremstillet af udtræk fra planter og komælk. Ekstrakten er individuelt tilpasset til hver klient. Vi opnår flotte resultater med naturlige produkter, uden brug af operation.

Hårprodukter til hår og hovedbund

En sund og glad hovedbund betyder smukt hår. Vores hårprodukter er derfor lavet med fokus på en sund hovedbund, ud fra princippet ”scalp-first”. Produkterne er blandet og designet for at øge effekten for den enkelte person, og optimere hovedbundens sundhed for alle vores klienter.

Vi behandler hårets udtynding der hvor det er vigtigst: direkte ved hårets rod.

Hårklinikkens reception

Grundstenen i Hårklinikkens behandling af hårtab

Se video

Ekstrakt med maksimal effekt mod hårtab

Hvert ekstrakt er omhyggeligt blandet i hånden, og tilpasset vores klienter individuelt. 

Tilpasningen er baseret på forskellige faktorer som din hovedbunds tilstand, og hvor kraftig din udtynding er. Din livsstil og genetik bliver også taget i betragtning i den samlede vurdering, inden din unikke og skræddersyede ekstrakt blandes, med maksimal effekt mod dit hårtab.

Det er grunden til at vi skal se dig til en konsultation, før du kan starte op på din ekstrakt. Vi vurderer nøje dit hår og hovedbund, og kommer derfra med anbefaling til den bedste hårkur.

Selve konsultationen bruges til at evaluere og bedømme om du er egnet til vores ekstrakt, og for at sikre, at blandingen er korrekt til lige netop din situation, dit hår og din hovedbund.

  • Naturligt

    Naturligt

  • Skånsomt

    Skånsomt

  • Kraftfuldt

    Kraftfuldt

Tusindvis af hårrejser

Vi har allerede hjulpet mere end 100.000 kvinder og mænd over hele verden med at få tyndt hår fyldigt igen. Vi glæder os til at hjælpe dig, til at få det hår du drømmer om. 

Cecilie

Cecilie

Cecilie

Cecilie

Hvorfor vores hårtabsbehandling virker

Dedikation

Vi er fuldt opsatte på at skabe en succesoplevelse for alle, som deltager i vores program. Vi ønsker at tilbyde vores klienter det mest effektive program for genvækst af hår.

Fokus

Hver enkelt hårtabshistorie er unik, og det gælder også din. Vi opnår de bedste resultater ved at skabe et skræddersyet program med fokus på dine specifikke behov.

Dokumentation

Vores hårtabsbehandlinger er ikke bare klinisk dokumenterede. De bruges også af over 100.000 tilfredse klienter over hele verden.

Oprigtighed

Uanset om det gælder ingredienserne i vores produkter eller vores tilgang til hver enkelt klients hårtab, så er målet altid at gendanne så meget af dit hår som muligt.

Har du spørgsmål om vores hårprogram?

Er du i tvivl om noget?

Kontakt os direkte på telefon og få svar på dit spørgsmål i dag

+45 33 11 36 10

+100.000 tilfredse klienter over hele verden

Bliv en del af vores fællesskab i dag! Book din konsultation her, så vi kan analysere dit hår, og skræddersy en ekstrakt der er unik til dig.

Få dit hår tilbage hos Hårklinikken

Hårklinikken er banebrydende indenfor genvækst af hår, og vi er kendt for vores unikke resultater mod hårtab og tyndt hår, uden sammenligning. Vi ved, at hår er en stor del af din personlighed. Vi har derfor kun et formål, og det er at hjælpe dig med at være tilfreds med hvem du er, og føle dig smuk i dig selv, ved at du får dit hår tilbage.

Som klient hos Hårklinikken kommer du til at følge vores dokumenterede og effektive proces for behandling af hårtab, med hjælp fra vores skræddersyede ekstrakt, som vi har udviklet på i over 25 år. Ekstrakten ernærer hårvæksten fra hovedbundens rødder, og omfavner vores værdsættelse af naturen med en bevidst tilgang til sund kemi og videnskab.

Grundstenen i vores hårtabsbehandling
Vores unikke ekstrakt er grundstenen i vores behandling mod hårtab. Den består af udtræk fra naturens råmaterialer (burrerod og tagetes) sammensat i 3-trins fermenteringsproces. Vores ingredienser er omhyggeligt udvalgt. Mange er fremstillet i Danmark, og alle vores produkter indeholder nogle af verdens fineste rå plantebestanddele, og ellers naturligt afledte ingredienser.

Ekstrakten skræddersyes til den individuelle klients behov, og tilpasses løbende gennem hele behandlingsforløbet. På den måde sikrer vi maksimale muligheder for effektiv omvending af hårtab.

Hvis du vil behandle hårtab effektivt, er det nødvendigt at have en sund hovedbund. Alle vores hårprodukter er derfor lavet med naturlige ingredienser, så du kan pleje dig selv, dit hår og din hovedbund.

Vores ekstrakt behandler også tyndt hår
De fleste er klar over, at håret kan blive tyndere med alderen. Men tyndt hår (udtynding) kan også komme i en tidlig alder af andre årsager, fx stress, sygdomme, hormonelle ubalancer og medicin. 

Vores ekstrakt behandler hårets udtynding der hvor det er vigtigst, direkte ved hårets rod, så du kan få dit hår tilbage. Læs mere om tyndt hår her.

Personlig vejledning af hårspecialist
Som klient hos Hårklinikken vil du få personlig vejledning hele vejen gennem forløbet. Lige fra den indledende konsultation og analyse, til de opnåede resultater skal vedligeholdes. Vores hårspecialister vil hele vejen støtte dig i at opnå det bedst mulige resultat, på kortest mulige tid.

Vores behandlingsforløb mod hårtab og tyndt hår er også tilgængeligt online, til egnede kandidater i hele verden.

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark