Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

    Tekst af Bizz Up, 20.07.2021

    Hårklinikken indgår samarbejde med Cleanhub for at indsamle plastaffald før det ender i havet omkring Indonesien
    Hårklinikken blev etableret i København for mere end 28 år siden, da stifter og ledende forsker, Lars Skjøth, gjorde en opdagelse, som gør det muligt for Hårklinikken i dag, effektivt at modvirke hårudtynding hos både kvinder og mænd.

    Hårklinikken viser ansvar for miljøet ved at skabe produkter, som er fremstillet af naturlige ingredienser, der ikke bare er gode for mennesker men også for planeten. Nu tager Hårklinikken det løfte et skridt videre med et nyt samarbejde med Cleanhub – en organisation, der arbejder med at indsamle plast inden det indgår i jordens mest kostbare økosystem, nemlig verdenshavene.

    3.500 kg plastaffald indsamles takket være Hårklinikken
    Det verificerede partnerskab forpligter sig til årligt at indsamle 3.500 kg plast og gør det muligt for Cleanhub at indsamle og behandle plastaffald, som ellers ville være endt op i havet – og på den måde neutralisere Hårklinikkens plastaftryk. Når plastaffaldet er blevet hentet fra forskellige mindre indsamlingssteder, genomdannes genbrugsplasten til råmaterialer, som eksempel kan bruges til at lave garn til nyt tøj. Det ikke-genanvendelige plastaffald indsamles og sendes til co-processing.

    Hårklinikken partner: Tridi Oasis
    Gennem Cleanhub er Hårklinikken gået sammen med den Indonesisk-baserede og kvindeejede virksomhed Tridi Oasis for at indsamle plast i deres lokale region. Hårklinikkens bidrag støtter et rent miljø og skaber bæredygtige jobs i det globale syd.

    Tridi Oasis er en virksomhed udelukkende ledet af kvinder. Grundlæggerne, Dian og Dinda, var trætte af al den forurening, de blev mødt af i deres hjemland i Indonesien. Landet omfatter mere end 17.000 øer og med dets i alt 99.000 km lange kyststrækning er Indonesien det land, der har verdens næst-længste sammenlagte kystlinje. Disse kystlinjer er hjemsted for nogle af de mest berømte surf-spots (Mentawaiøerne, G-Land, Uluwatu) og uberørte dykkersteder. Men Indonesien er også det land, hvor der udledes mest plast i havet – kun overgået af Kina.

    Dian og Dinda øjnede en mulighed for at gøre en forskel ved at gribe denne miljømæssige udfordring an som et potentiale. Tridi Oasis er vokset fra at være et lille foretagende til at blive en virksomhed med 100 ansatte og som genbruger 750 ton plastflasker om måneden, hvilket svarer til omkring 30.000.000 vandflasker. Hårklinikkens stifter Lars Skjøth udtaler: “Vi er meget glade for at starte dette samarbejde med Tridi Oasis, som både understøtter vores mission om at bidrage positivt til miljøet, samt at skabe muligheder og arbejdspladser for kvinder som Dian og Dinda og deres mange kolleger“

    Fakta om Hårklinikken
    Hårklinikkens mission begyndte i starten af 90’erne, da stifter og ledende forsker, Lars Skjøth, gjorde en opdagelse, der i dag gør det muligt for Hårklinikken effektivt at reversere hårudtynding hos både kvinder og mænd.

    Lars Skjøths videnskabelige opdagelser revolutionerede den måde, Hårklinikken behandler hårvækst, hårudtynding, hårtab og hovedbundssundhed. Samtidig har virksomheden holdt fast i sine kerneværdier om værdsættelse af naturen samt en bevidst tilgang til kemi og videnskab ved at insistere på at fremstille produkter baseret på naturens råvarer af højeste kvalitet.

    Efter nogle årtier i Skandinavien, udbredte Hårklinikken sin tilstedeværelse på tværs af kontinenter og åbnede klinikker i Mellemøsten og USA. I dag har Hårklinikken fysiske klinikker i fem lande på tre kontinenter, nemlig Danmark, Island, Dubai, Tyskland og USA samt global virtuel tilstedeværelse. Virksomheden er lykkedes med at møde alle kulturer med en skandinaviske tilgang til mennesker og produkter, og har oplevet en værdsættelse af Hårklinikkens fokus på at skabe målbare fremskridt for kunderne.

    Fra begyndelsen stod det klart, at Lars Skjøths videnskabelige opdagelser ledte til banebrydende teknologi indenfor hårpleje og indenfor behandlingstilbud mod hårudtynding, men den sande magi er større end videnskaben bag. Hårklinikkens formål er at hjælpe mennesker til at værdsætte sig selv. Ved at styrke mennesker, giver det Hårklinikken motivation og drivkraft til at skabe værdi for alle, der har brug for det. Det handler om meget mere end hår. Det handler om at føle sig smuk indefra og elske den man er.

    Are you in the right place?

    Please choose your shop

    Danmark
    ×

    It's more than hair. It's you