Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Tekst af Julie Bruun Lund, ALT, 6. marts 2021

  Efter flere års udfordringer med hårtab valgte talkshowvært Ricki Lake at klippe sig helt korthåret. Siden har danske Lars Skjøth fra Hårklinikken hjulpet hende med at få sit fyldige hår tilbage.

  Hvem husker ikke den kun 24-årige talkshowvært, som op gennem 90’erne og 00’erne (mere præcist fra 1993-2004) hjalp amerikanere med alverdens problemer i tabloid-talkshowet Ricki Lake? Eller som hovedrolleindehaveren i den originale Hairspray-film fra 1988?

  I en lang årrække hørte man ikke meget til Ricki Lake, indtil hun i 2013 lavede en enkelt sæson af The Ricki Lake Show, som hun vandt en Emmy for i kategorien ”Outstanding Talk Show Host”, og siden har hun ikke gjort meget væsen af sig.

  Sidste år trak den kendte skuespiller og talkshowvært så overskrifter igen, da hun tog konsekvenserne af mange års udfordringer med hårtab og klippede alt sit hår af.

  Det var et billede af en karseklippet Ricki Lake, som nytårsdag 2020 dukkede op på Instagram.

  ”Befriet og fri, mig. For det første, jeg er ikke syg. (TAK GUD.) Jeg befinder mig ikke i en midtvejskrise. jeg har heller ikke fået et mentalt sammenbrud, selvom jeg har lidt. Lidt mest i stilhed af og på i næsten 30 år. OG jeg er endelig klar til at dele min hemmelighed.”

  Sådan begynder, Ricki Lake sit Instagram-opslag fra sidste år, hvori hun videre forklarer, hvordan hendes medvirken i filmen Hairspray satte skub i, hvad der skulle vise sig at blive et langvarigt hårtab.

  I forbindelse med filmen blev hendes mørke hår nemlig kemisk bleget hver anden uge, ligesom det blev sat med alverdens produkter dagligt. Men ifølge talkshowværten har også slankekure, p-piller, graviditeter, genetik, hårfarvning og stress haft en indvirkning på hårtabet.

  Et desperat forsøg

  Igennem årene har Ricki Lake desperat forsøgt at kamuflere sit tynde hår med extensions og parykker, og hun har sågar forsøgt at dæmme op for hårtabet med steroidskud i hovedbunden og spist et utal af kosttilskud. Lige lidt har det virket.

  Talkshowværten beskriver i Instagram-opslaget denne periode som ”invaliderende, pinlig, smertefuld, skræmmende, deprimerende og ensom.” Og det skulle alt sammen have en ende.

  Derfor postede hun opslaget: For at tage kontrollen over sit liv og sin selvtillid. Og dermed sige ’nej’, en gang for alle, til midlertidige quick-fixes, som i sidste ende kun ville slide endnu mere på håret og dermed gøre ondt værre.

  En hjælpende hånd

  Kort efter kom Ricki Lake i kontakt med stifter og ledende forsker hos Hårklinikken, Lars Skjøth. Han har de seneste tre årtier forsket i hår og mere specifikt i hårudtynding samt åbnet klinikker rundt omkring i verden.

  Lars Skjøth og Ricki Lake mødtes første gang i West Hollywood for at tale om hendes oplevelser. Første trin i behandlingen var at genoprette hovedbundens sundhed ved hjælp af en speciel hovedbundsshampoo og dermed forberede hovedbunden på det efterfølgende forløb hos Hårklinikken.

  Få uger efter kunne Ricki Lake gå i gang med næste trin, som inkluderede Hårklinikkens hårplejeprogram, som bl.a. består af et Ekstrakt, der blev personligt sammensat efter talkshowværtens behov, shampoo, conditioner og Hydrating Crème.

   

  “For mig har Hårklinikken været guldet for enden af regnbuen. Efter i årevis at have prøvet mange forskellige produkter, kosttilskud og smertefulde behandlinger uden resultat, har jeg endelig fundet en enkel rutine, som virkelig virker for mig,” har Ricki Lake siden udtalt.

  “Vi er utroligt stolte over, at Ricki Lake har genvundet kærligheden til sit hår. Det har været en stor fornøjelse at være en del af hendes rejse, og vi er lykkelige for, at hun igen har masser af smukt og sundt hår,” siger Lars Skjøth.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you