Efter at have overlevet brystkræft havde Tina mistet håret under kemoterapi og blev afskrækket af den begrænsede hårgenvækst, selv halvandet år efter behandlingen.

Før Tina fandt Hårklinikken

Jeg brugte mange penge på forskellige produkter, men uden at se resultater. Selv om jeg havde været færdig med min behandling i halvandet år, så syntes andre stadig, at jeg så syg ud.

Efter Tina begyndte behandlingen hos Hårklinikken

Jeg putter Ekstrakten i hver aften. Jeg masserer det i min hovedbund, og så masserer jeg hele hovedbunden igen.
Jeg vil sige, at selv efter tre uger kunne jeg se en ændring ift. det, jeg havde før. Det er også en meget velkommen ændring. Da folk så mig før, ville deres tanker være “okay, er hun stadig syg?” Men nu tænker jeg ikke på det. Måske tror de, jeg har fint hår, men i det mindste ikke at jeg er syg.

Jeg føler mig mere selvsikker. Jeg tænker ikke så meget på, hvor jeg står, eller hvor jeg sidder i et rum med andre mennesker. Da jeg havde store pletter, var jeg meget bekymret, hvis folk ville gå bag mig. Nu tænker jeg ikke så meget på det. Og når jeg ser på mig selv, begynder jeg at se normal igen. Det gør virkelig en stor forskel.

“Bare fire måneder i behandling viser Tina lovende fremskridt. Da hun først startede, havde hun store pletter uden hår, men langt mindre er hovedbunden nu synlig. Tina føler sig, som om hun begynder at genkende sit gamle selv og genvinde sit liv efter kræft.”

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark