Før Rie fandt Hårklinikken

For nogle kvinder starter hårtabsprocessen allerede i teenage-årene, formentlig som følge af de hormonelle forandringer, som sker i puberteten (menstruation etc.) Kvinder oplever at håret gradvist og næsten umærkbart, forsvinder og tynder ud. Mønstret ses altid henover issen og/eller ned langs siderne – hvorimod håret i nakken, stort set altid er intakt.

Hårbørsten var altid fyldt med hår!

Det hele startede, da jeg var omkring 20. Jeg lagde mærke til, at mit hår var blevet så tyndt, at man altid kunne se min hovedbund, ligegyldigt hvordan jeg satte det. Hårbørsten var altid fyldt med hår, ligegyldigt hvor tit jeg tømte den. Det varede ikke længe, før jeg begyndte at få kommentarer fra familie og venner. Kommentarer som ”gud hvor er dit hår blevet tyndt, har du været ved lægen med det?” og ”Dit hår plejer da ikke at være så tyndt, Rie?”

Jeg blev mere og mere ked af det og sad fx aldrig foran i bussen, så dem bagved kunne sidde og kigge ned på mit hår. Jeg gik så til lægen. Fik taget utallige blodprøver. Jeg stoppede på p-piller og fik taget en ny omgang blodprøver efter et halvt år. Da blodprøverne ikke viste noget af betydning, blev jeg henvist til den ene specialist efter den anden, for blot at finde ud af, at de ikke kunne gøre noget for mig.

Jeg var ved at give op, og overvejede faktisk at få paryk, hvis det blev meget værre. Men så faldt jeg over Hårklinikken på nettet, men var meget skeptisk. Men så snakkede jeg med min mor, og hun havde lige set et program i fjernsynet, hvor Hårklinikken blev omtalt positivt, så jeg besluttede mig for at give det et forsøg. Og ih, hvor er jeg glad for at jeg gjorde det.

Efter Rie startede behandlingen hos Hårklinikken

Jeg er ikke længere flov over mit hår, jeg sidder lige hvor jeg vil i bussen, og ja billederne af resultaterne taler vist for sig selv. Jeg har endda haft en veninde, der har henvendt sig for at høre, hvad jeg havde gjort for at mit hår var blevet så tyk, fordi hun selv var ked af at hendes var blevet tyndere. Jeg fortalte om mit forløb og anbefalede hende med glæde at kontakte Hårklinikken.

Det skal dog siges, at det ikke har været en dans på roser at nå så langt. Det har krævet at jeg hver aften, med få undtagelser har smurt ekstrakt i min hovedbund, bagefter masseret den for så at vaske ekstrakten ud næste morgen. Det har også krævet at jeg har måttet skære en del ned på mit forbrug af sukker (har en meget sød tand :-), at jeg ikke længere farver mit hår og bruger produkter med meget parfume og lignende. Ikke at det er totalt forbudt, men fordi jeg gør alt for ikke at mit hår aldrig bliver så tyndt igen.

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark