Før Louise fandt Hårklinikken

Jeg var 19 år, da jeg begyndte at lægge mærke til, at mit pandehår blev tyndere og tyndere. Det bredte sig langsomt til siderne, og til sidst skulle jeg sætte mit hår minutiøst, hver morgen.
Det gjorde jeg for ikke at have ondt i maven hele dagen over tanken om, at andre kunne se, hvor tyndt mit hår var blevet. Det værste var diskotekerne og regnvejr. Når projektørerne ramte lige på mig, søgte jeg hurtigt væk, og når det regnede, blev jeg helst inde af frygt for at få håret vådt. Når det blev vådt var det nemlig umuligt at skjule, hvor tyndt håret var.

Jeg gik til lægen, som kom med forskellige forslag, hvilke jeg afprøvede uden held. Jeg prøvede forskellige shampooer, piller og eliksirer, men intet virkede. Det var et mareridt til sidst, og jeg tænkte på mit hår konstant.

Efter Louise begyndte på behandlingen

For halvandet år siden foreslog min moster mig, at jeg kunne prøve Hårklinikken i Århus og se, om de kunne hjælpe mig. Nu er jeg 26 og har takket være Hårklinikken fået meget af mit hår tilbage og sammen med det min følelse af frihed. Maven snører sig ikke længere sammen, når nogen står op bag mig, når jeg selv sidder, og regnvejr og projektører er heller ikke længere så skræmmende.

Det er da ikke altid lige sjovt at komme sent hjem om aftenen eller natten og så komme ekstrakt i hovedbunden, men det er det værd. Jeg gør det for, at jeg kan føle mig tilpas, imens jeg gør de ting jeg gerne vil. Når det kommer til stykket, så tager det ikke mere tid end at børste tænder eller fjerne makeup.

Vil du også have hjælp til dit hårtab?

Du er ikke alene. Der er rigtig mange andre derude, som lider af hårtab. Heldigvis har 100.000 allerede fået deres hår tilbage, og det kan du også. Kontakt Hårklinikken og bestil tid til en konsultation, så vi sammen kan finde den bedste løsningen til netop dine behov.

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark