Joachims story

Thursday, June 13, 2019

Joachim

Joachim Knops oplevelser på Hårklinikken

Joachim fik foretaget en hårtransplantation på Hårklinikken. Som det fremgår af videoklippet nedenfor, havde Joachim en ret markant måne og fik derfor sat over 4000 hår. Joachim kunne desuden maksimere det eksisterende hår betragteligt ved brug af Hårklinikkens individuelt tilpassede ekstrakter. Det ses allerede på Joachims hår fortil, hvorledes man alene ved brug af ekstrakt kan øge tæthed og hårets kvalitet. Vores erfaring/resultater siger, at man kan nå langt alene ved brug af Hårklinikkens individuelt tilpassede ekstrakter, og dermed reducere det antal hår der senere skal transplanteres fortil. Joachim har nu en fuld udvoksning fra transplantationen i området på baghovedet, hvor ’månen’ var synlig. Desuden blev der opnået rigtig gode resultater ved brug af Hårklinikkens ekstrakt i området fortil. Joachim fik transplanteret hår fortil, og det færdige resultat vil kunne ses efter ca. 4 mdr. Det er tydeligt at se, hvor helt præcist hårene er sat i tindinger og pande.

Hårtransplantationer udført på Hårklinikken

Hårklinikkens ansvarshavende læge, Georgios Zontos, er verdens førende indenfor FUE-hårtransplantation, og er tilmed den læge med mest erfaring på området.
Hårtransplantationerne udføres efter de nyeste og mest sofistikerede FUE-teknikker, som adskiller sig markant fra traditionelle FUE-teknikker, hvilket sikrer maksimal udnyttelse af donorhåret, da teknikkerne sikrer at man ikke skader øvrige hår, og at der er maksimal udvoksning af det transplanterede hår. Andre fordele med vor FUE-metoder er, hurtigere heling efter behandling, større tæthed i det transplanterede hår, ingen hævelser efter behandlingen, for blot at nævne nogle.
Når vore klienter sideløbende gør brug af Hårklinikkens individuelt tilpassede ekstrakter, opnås der endnu bedre resultater, da man på denne måde får optimeret betingelserne maksimalt for det eksisterende hår, som man endnu ikke har mistet, men sandsynligvis vil miste med tiden. På denne måde reducerer man tilmed den udgift man ville have haft ved løbende af få transplanteret mere hår, i takt med at man mister det øvrige.

Before

After