Tilbage til blog

Dr. Panos Vasiloudes

Dr. Panos Vasiloudes

“I årenes løb har jeg i min praksis oplevet, at hårtab kan være et ødelæggende problem for mange patienter, og jeg ledte efter en løsning. Derfor, da en tidligere kollega introducerede mig for Hårklinikken i København, Danmark, blev jeg nysgerrig. Kort efter besøgte vi hovedafdelingen i København, og det var en forbløffende oplevelse at interviewe patienterne. De var oprigtigt begejstrede for deres resultater, og jeg blev fascineret af programmet. Sidenhen har jeg sammen med grundlæggeren Lars Skjøth haft lejlighed til at studere over 50-60.000 tilfælde på tre kontinenter. I dag kan jeg fastslå, at programmet viser resultater uden sidestykke blandt andre programmer på markedet. Det er et program, jeg uden tøven kan anbefale til en meget, meget almindelig udfordring hos vore patienter.“

Panos Vasiloudes, MD, PhD, FAAD, FAAP, dobbelt certificering i dermatologi og pædiatri

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark