Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Styling produkter dækker ofte over dine hårproblemer ved at beklæde det enkelte hårstrå med silikone og andre skadelige stoffer, der umiddelbart gør håret blankt og glat. Det kan føles som en genvej til perfekt hår, men de kraftige kemikalier udpiner håret i længden. De skrappe ingredienser ødelægger hårstråene og sætter sig i hårbunden, hvilket kan frembringe en allergisk reaktion. Det kan få hårbunden til at klø og give skæl og eksem, fordi hverken hår eller hårsække kan ånde. En god hårkur skal være uden skadelige kemikalier og i stedet indeholde ingredienser, der giver håret liv og virker reparerende, samtidig med at det bliver let at sætte.

  Når du vælger produkter fra Hårklinikken, har du heller ikke længere brug for at investere i produkter, der skal opveje den skade på håret, som styling produkter såsom spray og gele kan være årsag til. I stedet, bidrager dine styling produkter til et sundt og smukt hår.

   

  Styling Spray med ekstrakt af padderok og morgenfrue

  Her får du en Styling Spray, som du trygt kan bruge hver dag. Du kan kombinere den med den bedste hårpleje på markedet. Du kan style dit hår, helt som du vil, og samtidig holde håret sundt, uanset hvor meget spray du bruger.

  Styling Paste med kaprifolie og aloe vera

  Vores Styling Paste giver et godt hold og et mat udseende uden at gøre håret tungt. Den er uden parfume, mineralske olier, farve og skadelige konserveringsmidler, så du kan bruge den, så tit du vil, uden at være bekymret for skadelige kemikalier. Selv når du tørrer håret med en hårtørrer, kan du bevare fugtigheden i håret med en Leave-in Conditioner eller vores Hydration Creme, der både beskytter mod varmen, virker som styling produkt, og som et plejeprodukt, der bliver i håret hele dagen. På den måde giver du håret den bedste behandling, og kan samtidig sætte det, som du vil.

  Styling Wax med salvie og rosmarin

  Vores Styling Wax gør håret blankt og glansfuldt og holder på frisuren. De plantebaserede og andre naturlige ingredienser er nænsomme mod håret og beskytter det samtidig. Produktet er uden parfume, farve, mineralske olier, parabener og andre skadelige ingredienser og kan bruges i din daglige hårpleje. Hvis du vælger at style håret med plejende ingredienser, er du sikker på at give dit hår den bedst mulige pleje.

  Styling Gel med bambus og quinoa

  Hvis du er på udkig efter en god Styling Gel, skal du vælge vores Styling Gel, der både plejer håret og holder på frisuren. Den er let og indeholder virksomme, plantebaserede ingredienser, der giver sundt hår og hovedbund ved at skåne dem for skadelige kemikalier. Produktet indeholder ikke skadelige kemikalier men giver i stedet en holdbar glans og plejer hårstrået. Du kan bruge den sammen med dine andre hårprodukter som den bedste pleje til tyndt hår. Når du bruger vores produkter, kan du style dit hår, så ofte du vil, og samtidig give dit hår alle fordelene ved gavnlige kemiske stoffer, som ikke ødelægger hverken dit hår eller din hovedbund. Dine hårsække bliver ved med at være sunde og producere tykt og glansfuldt hår!

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you