Tilbage til blog

Tre kvinder, en fælles hårtabs-rejse

Tre kvinder, en fælles hårtabs-rejse

Enhver, som har oplevet hårtab, har en unik erfaring og unikke grunde til deres hårtab. Derfor er alle Hårklinikkens behandlinger specialtilpassede i forhold til klientens individuelle behov. Det kan være en trøst at vide, at de er på en fælles rejse – de er ikke alene, de har et system til støtte.

De kommer hver især til os på forskellige tidspunkter i deres liv, men alle vore klienter leder efter det samme – en vellykket kur for at få deres hår til at vokse ud igen. Når de ser de resultater, de håbede på, er de stolte af at dele deres historie og lade andre vide, at de ikke behøver at give op over for deres hårtab.

Hør her fra tre af vore klienter om deres rejse:

Kerrin

Jeg har kæmpet med hårtab i omkring 20 år nu. Men jeg gik til min hudlæge, og de henviste mig til Hårklinikken, og jeg blev virkelig imponeret over klinikken og produktet. Det er 7 måneder siden. Jeg tror, som du kan se, at der er mærkbar forskel fra for 7 måneder siden.

Se hele Kerrins historie.

Kristen

Jeg afprøvede en masse forskellige produkter. Ingen af dem virkede. Siden jeg begyndte behandlingen, er jeg ikke længere bekymret for tyndere hår. Jeg kigger ikke længere på mit hår i timevis hver dag.

Se hele Kristens historie.

Judi

Sidste år talte en af mine meget gode venner med mig om Hårklinikken, og jeg var virkelig opsat på at finde ud af mere om denne løsning. Lige nu er der næsten gået 6 måneder for mig, og min frisør har måttet klippe mit hår på en anden måde, fordi jeg rent faktisk har hår at klippe i nu. Vi er i frisure-modus i stedet for camouflage-modus.

Se hele Judis historie.

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark