Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Lars Skjøth har i mere end to årtier arbejdet med klienter på tre kontinenter for at forstå hårtab og udarbejde specialtilpassede behandlingsplaner til genvækst af hår. Ved at dele sin tid mellem laboratoriet og over 100.000 klienter har han forståelse både for videnskaben og for den meget personlige oplevelse, det er at have udtyndet hår.

  “Mine klienter motiverer mig hver dag, når jeg ser deres reaktion, når de opnår resultater, de ikke troede mulige. Den glæde, de giver udtryk for, giver brændstof til min målrettethed til fortsat at søge nye svar og forbedringer.” Lars håber at nå ud til så mange mennesker med hårtab, som han kan, med de innovative teknikker på Hårklinikken. Herunder giver han sine bedste tips til forbedring af hårets sundhed og vedligeholdelse af dets styrke, så hårtab kan undgås.

  1. Spis varieret

  Spis en næringsmættet uforarbejdet kost, der indeholder de rigtige mængder protein, kulhydrater, fedtsyrer og vand. Ubalance kan forårsage forstyrrelser i alle kroppens mekanismer. Sørg for at spise varieret, da mangel på visse næringsstoffer kan forårsage problemer med hårvæksten.

  2. Vask dit hår

  Vask dit hår ofte med en shampoo, som ikke indeholder parfume, kunstige farvestoffer eller problematiske konserveringsstoffer. Det siges, at det ikke er godt at vaske hår for ofte, fordi det fjerner de naturlige olier fra hår og hovedbund. Men hvis du bruger den rigtige shampoo, er det ikke noget problem at vaske hår hver eller hver anden dag.

  3. Beskyt dit hår

  Mørkt hår er mere udsat for at blive solskadet. Jo mørkere dit hår er, des mere lys absorberer det, hvorimod blondt eller hvidt hår ligger i den modsatte ende af skalaen. Sort eller mørkebrunt hårs evne til at absorbere lyset resulterer i, at en relativt større mængde lys overføres til håret, hvilket får molekylerne til at svinge hurtigere. Dette betyder så, at temperaturen stiger, fordi varme i virkeligheden blot er bevægelse i de mindste partikler. Konklusionen er, at mørkt hår – selvom det er stærkere end blonde hårtyper – er mere udsat for at tørre ud og blive beskadiget af sollys, hvorfor det bør beskyttes med et tørklæde eller en hat – helst i en lys farve.

  4. Vær forsigtig med produkter

  Hvis du anvender styling produkter, så sørg for at være omhyggelig med at påføre dem på håret og undgå kontakt med hovedbunden, da de fleste styling produkter er fyldt med kemiske bestanddele og lang tids påvirkning kan forårsage kontaktallergier og eksem.

  5. Undgå at drikke kaffe efter kl. 16

  Drik ikke kaffe efter kl. 16. Derved sikres du en dybere søvn, og det giver en bedre hormonbalance, bedre stofskifte, mere energi og dernæst mere optimale betingelser for et sundt hår.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you