Tilbage til blog

Mød specialisterne: Et interview med Jennifer

Mød specialisterne: Et interview med Jennifer

Jennifer Roman, Client Service Manager

Jennifer begyndte at arbejde på Hårklinikken efter en 11 år lang karriere i kundeservice med erfaring inden for organiseret sundhedspleje. Hun blev interesseret i Hårklinikken, efter at et familiemedlem oplevede stor succes med at få sit hår til at vokse ud efter at have kæmpet i 30 år med problemet og afprøvet utallige andre behandlinger.

“I første omgang blev jeg så imponeret over resultaterne. Da jeg lærte menneskene på Hårklinikken at kende, kom jeg til at tro på deres værdier og klientfokus. De sætter virkelig klienten i centrum.”

Jennifer har arbejdet én-til-én med klienter, både i klinikken og online, og hørt spørgsmål som:

  • Hvor lang tid varer det, før jeg kan se resultater?
  • Hvor længe skal jeg bruge behandlingen?

Hun arbejder også med dem i løbet af behandlingen – hjælper dem med at forstå processen, indarbejde den i deres daglige rutine, taler med dem, når de fælder lidt, mens den nye hårvækst trænger igennem. Find svar på disse og andre spørgsmål under vores FAQ.

“Jeg bruger selv behandlingen, så jeg forstår, at det er forpligtende. Men når du ser resultaterne, er det let at opprioritere det.”

Jennifer arbejder som chef for kundeplejecenteret sammen med et team af hårspecialister. ”Jeg leder efter mennesker, som kan skabe kontakt online og lytte. Vores klienter har brug for og fortjener mennesker, som er parat til at bruge tid på at besvare spørgsmål. Vi ønsker, at online konsultationen opleves så tæt på klinikken som muligt – den samme omsorg, kontinuitet og viden, som man vil opleve ansigt-til-ansigt.”

Vores team er klar til at besvare dine spørgsmål og drøfte dine bekymringer på tlf. 33 11 36 10. Hvis du er parat til at finde ud af, om Hårklinikken-teamet kan hjælpe dig til ny hårvækst, så start med at kontakte os.

KONTAKT OS

Vores EkstraktShop produkter

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark