Tilbage til blog

Inside Hårklinikken: Vores hårspecialister deler deres hemmeligheder

Inside Hårklinikken: Vores hårspecialister deler deres hemmeligheder

Tips og gode råd til sundt hår

Mange af os lever et særdeles travlt liv. I mange hjem arbejder begge forældre, og børnene har skole og aktiviteter. Dette høje tempo kan faktisk bidrage til hårtab. Stress, søvnmangel og dårlig kost kan alt sammen give tyndere hår. Men hvordan får du tid til at passe bedre på dig selv? Lars Skjøth og hans team deler en ting, de gør hver dag.

"Jeg starter hver dag med et stort glas vand. Mange mennesker drikker ikke nok vand, og dette kan føre til en lang række symptomer. Kildevand af god kvalitet kan udrette mirakler for kroppen og håret.”

“Jeg stiller rå grøntsager frem, mens jeg laver mad. Børnene er sultne, og de vil fylde sig med den rigtige slags mad. Ekstra fordel? Vi kan være sammen, mens jeg forbereder aftensmaden.”

“En ting, jeg gør hver dag? Bruger Ekstrakt. Da jeg først begyndte at se nyt hår vokse frem, var det nemt at prioritere dette.”

“Tidligere brugte jeg mange hårprodukter, men jeg kunne ikke finde et, som ikke gjorde mit hår fedtet. Når jeg har brugt Hair Hydrating Mask, elsker jeg bare den måde, mit hår føles på – helt klart min favorit.”

“Der er mange ting, jeg elsker ved Hårklinikken, men mine favoritter er Hair Hydrating Mask og det specialudviklede Ekstrakt.Hårklinikken Hair Hydrating Mask – jeg elsker det bare! Jeg har krøllet hår, og det er første gang i mit liv, at jeg ikke behøver bruge balsam for at rede mit hår ud."

"Når jeg har brugt Hair Hydrating Mask, er mit hår ikke alene meget medgørligt, men det ser også mere skinnende og sundt ud end nogensinde før. For ikke at nævne, at jeg ikke behøver skum mere for at bevare mine krøller."

"Hårklinikkens personlige Ekstrakt – det virker virkelig. Jeg har prøvet så mange produkter de sidste 12 år. Jeg har aldrig før oplevet eller set så fantastiske resultater i hårvækst, kvalitet og tæthed, som jeg ser hos vore klienter."

Vores EkstraktShop produkter

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark