Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Sheatræet vokser naturligt på de tørre savanner fra Senegal til Etiopien. Sheasmør, som er et fedtstof, der udvindes af frøene fra sheanødder, har fået sit navn fra shi, som betyder sheatræ på bambara, Malis nationalsprog. Men det er også kendt på mange forskellige lokalsprog: karité på senegalsk f.eks. og i Vestafrika er det kendt som ”kvinders guld”. Men uanset sproget er sheasmør elsket for sine nærende, blødgørende og beroligende egenskaber – og det er netop dem, der har gjort sheasmør til en vigtig del af formlen bag vores Weightless Conditioner.

  Hvad er sheasmør?

  Sheasmør er udvundet af frøene fra sheanødder og som derefter er forarbejdet. Det er i bund og grund frøenes fedt, som indeholder palmitin-, stearin-, olie-, linol- og arachidoniske fedtsyrer. Sheasmør har en cremet hvid farve og en svag nøddeagtig og let røget duft.

  Er sheasmør godt for håret?

  Når det udvindes på den rigtige måde, er sheasmør en effektiv blødgørende ingrediens, der nemt fordeles i håret og efterlader det blødt og glat. Det har også en god evne til at holde på fugten.

  Hvorfor bruger Hårklinikken sheasmør i Weightless Conditioner?

  I uforarbejdet tilstand har sheasmør en tendens til at blive tungt, og når det anvendes i fint hår, kan man nemt komme til at bruge for meget af det. Det får håret til at føles fedtet og tungt. Hårklinikken bruger en særlig, uforsæbet udgave af sheasmør (nænsomt raffineret), der er rig på E-vitaminer, steroler og fedtsyrer, der – i kombination med andre ingredienser – gør formlen superlet og skaber en blød, silkeagtig følelse uden at efterlade fedtede rester i håret.

  Hvad er forskellen på forsæbelig og uforsæbelig sheasmør?

  Forsæbning er en forædlingsproces, der filtrerer endnu flere urenheder fra og skiller sheasmør i to dele: en forsæbelig og en uforsæbelig del. Den forsæbelige del udgøres af bestanddele, der, når de udsættes for alkaliske ingredienser, får en sæbet konsistens. Vi anvender uforsæbelig sheasmør (Butyrospermu Parkii Unsaponifiables). Det er den del, der indeholder fedtsyrer og steroler og som er rig på E-vitaminer. Den føles mere let og mindre fedtet end den saponificerede del, og den blødgører håret godt, når den anvendes korrekt og på en helt specifik måde.

  Hårklinikkens Weightless Conditioner er beriget med sheasmør

  Vores nye Weightless Conditioner er ideel til filtret, fint, kruset og normalt hår. Den er designet til at gøre håret mærkbart blødere, glattere og nemmere at have med at gøre. Den er beriget med sheasmør og ekstrakt af sojabønner i en let formel, der forsegler næring dybt ind i hvert enkelt hårstrå, hvad enten du bruger den som leave-in behandling eller som rinse-out conditioner.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you