Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Et kraftigt og smukt hår giver selvtillid, men forskellige naturlige processer kan give hårudtynding. Mennesker i alle aldre kan opleve hårudtynding, men heldigvis kan der ofte gøres noget ved det. Når man er ung, bryder man sig ikke om at tabe håret, og måske ønsker man at gøre noget proaktivt for at forhindre, at håret bliver tyndere med alderen. Når du bruger de rette produkter, kan du få et sundt og kraftigt hår, uanset hvordan dit hår har det lige nu. Men hvad er årsagerne til hårudtynding?

  Alderen er bestemt ikke den eneste afgørende faktor. En lang række faktorer kan føre til udtynding af håret, blandt andet udsving i hormonbalancen, sygdom og stress. Hårudtynding kan optræde på alle tidspunkter i voksenlivet. Heldigvis kan vi tilbyde hårprodukter, der modvirker hårudtynding, afhjælper symptomerne og giver dig et flot hår.

  Her gennemgår vi nogle af de mest almindelige årsager til hårudtynding og nogle effektive løsninger på problemet. Du kan nemt og hurtigt finde frem til den rette pleje til dit hår, så du får et sundt og tykt hår i mange år fremover.

  Hvad er hårudtynding?

  Hårudtynding forekommer, da hårsækkene krymper gradvist over tid og bliver mindre. Det kan ske helt naturligt, når hormoner og gener tilsammen påvirker hårsækken under hovedbundens overflade. For hver gang et nyt hår vokser ud, vil det være tyndere end det forrige. På et tidspunkt er hårsækken blevet så lille, at den ikke kan skrumpe mere. Den lukker til og holder op med at producere nye hårstrå. Vi har forsket i hårpleje i knap 30 år, og på den baggrund udvikler vi effektive løsninger mod hårudtynding, der kan vende processen og gendanne de dybe, sunde og produktive hårsække, du havde tidligere.

  Årsager til hårudtynding

  De mest almindelige årsager til hårudtyndingen er udsving i produktionen af mandlige eller kvindelige kønshormoner. Det kan påvirke alle undervejs i voksenlivet. Særlige livsbegivenheder kan udløse eller fremskynde processen i kroppen. Graviditet, amning, sygdom, udsving i hormonbalancen og stress er alle årsager, der kan udløse en naturlig aldringsproces i håret, og for nogle sker det allerede i begyndelsen af teenageårene.

  Når du kender årsagen til netop din hårudtynding, kan du også sætte ind med den rigtige behandling. Hårklinikken har løsninger, der kan modvirke hårtab hos både kvinder og mænd, uanset årsagen. Vores produkter er baseret på forskning og fremstillet af naturlige ingredienser udvundet af planter, frugt og komælk. De giver et sundt hår, fordi vi starter med at pleje og rense hovedbunden. Alle ingredienser er udviklet til at gøre hårsækkene dybere og pleje de enkelte hårstrå, så du får et smukt og kraftigt hår!

  Løsningen fra Hårklinikken

  Hårklinikkens produkter modvirker processen, hvor hårsækkene af naturlige årsager skrumper. De naturlige ingredienser, vi bruger i produkterne til tyndt hår, forebygger ved daglig brug den negative proces i hårsækkene. Mange af de løsninger, vi finder på markedet i dag, er hurtige løsninger, hvor det enkelte hårstrå bliver belagt med en film af silikone, farvede fibre, og andre kemikalier, der umiddelbart får håret til at se sundt og blankt ud. Vi har en anden tilgang til hårpleje, hvor vi sætter ind over for årsagerne til problemerne med produkter, der reelt modvirker hårudtynding og giver håret liv og glans.

  Vi ved, at hårvækst starter naturligt i hårsækkens nederste del. En sund hovedbund kan bidrage til et sundere hår, og derfor har vores tilgang altid været at fokusere på hovedbunden først. For at opnå de ideelle betingelser i hovedbund og i hårsække bruges vores unikke Ekstrakt, som effektivt modvirker hårudtynding med effektive, plantebaserede konstituenter. Påfør Ekstrakten dagligt og oplev, hvordan dit hår forbedres inden for få måneder.

  Med tiden opstår der en synergieffekt mellem de ingredienser, vi bruger i produkterne, så dine hårsække bliver dybere og kraftigere. Det giver kraftigere hår for hver gang, et nyt hår vokser ud igen. Når du bruger vores løsninger mod tyndt hår, gætter vi på, at du igen bliver stolt over at have et smukt og sundt hår - og det styrker selvtilliden. Du vil også opleve, at det er en fornøjelse at bruge produkter uden skadelige ingredienser, som virker aktivt og holder håret sundt længe! Du kan læse mere om vores rene produkter her.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you