Tilbage til blog

Hårklinikkens produkter fås nu online

Hårklinikkens produkter fås nu online

På Hårklinikken tror vi på, at alle mennesker fortjener at have et sundt hår. Derfor er vi så stolte af at præsentere vores nye online butik! Hidtil har Hårklinikkens behandling og hårplejeprodukter kun været tilgængelige for dem, som besøgte vore klinikker. Nu kan klienter bestille de produkter, de har brug for for at vedligeholde et sundt hår, og de kan få dem leveret direkte til døren.

Vi tilbyder shampoos, balsam og stylingprodukter, som renser, fugter og beskytter dit hår. Alle de produkter, vi kan levere, er fremstillet af plantebaserede ingredienser og minimale mængder af kemikalier for at maksimere sundheden. Vore produkter kan hjælpe alle med at opretholde en sund hovedbund og et sundt hår, men de er specielt gavnlige for dem, som har tyndt eller beskadiget hår.

Hårklinikkens specialtilpassede Ekstrakter til genvækst af hår kan også købes online af klienter, som er blevet vurderet som egnede til behandling. Vores web-baserede test kan tages i trygge omgivelser i dit eget hjem. Hvis du gerne vil finde ud af, om du er en egnet kandidat til vores behandling til genvækst af hår, så kontakt os og bestil en forundersøgelse.

Vil du gerne genbestille eller vide mere om vore produkter? Besøg butikken.

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark