Tilbage til blog

En fælles rejse: En tidslinje for processen til genvækst af hår

En fælles rejse: En tidslinje for processen til genvækst af hår

Dit hår kan spille en stor rolle for, hvad du synes om dit udseende og tænker om dig selv. Det kan tage nogen tid at lære at leve med tanken om, at dit hår bliver tyndere, og kræve grundige overvejelser at gøre noget ved det. Hver eneste af vore klienter har deres helt egen historie om forsøg og modgang, før de kommer til Hårklinikken. Hårtab er et følsomt emne og medfører mange bekymringer. På Hårklinikken hører vi en lang række spørgsmål fra kommende klienter – om emner lige fra forebyggelse af hårtab til styling muligheder under behandlingen. Vi forstår dine forbehold, og vi bestræber os på at få hver klient til at føle sig tryg og godt tilpas.

Fordi alle mennesker er forskellige, kan hver enkelt klients vej til genvækst af hår være lidt forskellig. Succes afhænger meget af engagementet i processen, men hvor tidsaspektet kan variere, oplever Hårklinikkens klienter mange af de samme trin og følelser, mens deres hår vokser ud igen.

  1. Forundersøgelse

Før en behandling påbegyndes, gennemgår hver potentiel klient en indledende forundersøgelse. Her besvares nogle baggrundsspørgsmål, og her vurderes dit hårs og hovedbunds nuværende tilstand. Vi vil også bede dig aflevere billeder af specifikke områder af dit hår og din hovedbund. Hvis vi mener, vi kan hjælpe dig, tilrettelægger vi en kort telefon- eller videosamtale for at besvare dine spørgsmål og bedre kunne forstå dine problemer med hårtab. De indhentede billeder og informationer bruger vi til at udarbejde en behandlingsplan, en specialtilpasset Ekstrakt- og shampookur og individuelle brugsanvisninger. Vore hårspecialister er altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have under behandlingen. Hvis vore klinikspecialister vurderer, at du er en god kandidat, vil du få tilbud om behandling.

  1. Indstilling

Vi vender tilbage til dig i løbet af ca. to dage efter at have vurderet dine resultater. Vi mødes pr. telefon eller video for at drøfte vore konklusioner og diskutere de næste trin. Hvis du bliver indstillet som klient, vil vi planlægge dit månedlige behandlingsprogram til bestilling online. Under hele dit behandlingsforløb vil hårspecialister stå klar til at besvare alle dine spørgsmål, drøfte dine bekymringer og til at monitorere dine fremskridt.

  1. Ændring af den daglige rutine

Når du er antaget som klient, vil du dagligt skulle bruge Ekstrakten og shampoo for at opnå de bedste resultater. Nogle klienter oplever dette ekstra bidrag til deres daglige rutine som lidt af en udfordring, men de vænner sig hurtigt til det. Oftest er de ivrige efter at se resultater, og vi er her for at besvare dine spørgsmål og afhjælpe dine bekymringer. Den tid, der skal til for at opnå synlige resultater, varierer fra person til person.

  1. Genvækst af hår

Du burde selv kunne begynde at se resultater i løbet af fire måneder, men din stylist og mennesker omkring dig vil ofte kunne registrere forandringen meget tidligere, særlig hvis det er mennesker, der ikke har set dig i et stykke tid. Vi vil arbejde sammen med dig for at monitorere dine fremskridt gennem hele processen. Hvis du besøger klinikken for opfølgning, kan du få lejlighed til at opleve vores innovative elektroniske fotosystem, Follysis, som angiver omfanget af forandringer på hårsæk-niveau.

  1. Løbende support

Du vil modtage e-mails og telefonopkald fra klinikpersonalet sideløbende med en planlagt video check-in. Følg den daglige rutine og prøv at bruge nogle af vore hårstyling produkter for at eksperimentere med nye frisurer, mens dit hår vokser sig tykkere og mere blankt.

  1. Se en forskel

Dine resultater afhænger af, hvor tidligt du har søgt behandling, og hvor omhyggeligt du følger anvisningerne til daglig brug. Vi vil drøfte de realistiske forventninger med dig under din forundersøgelse. Hårklinikkens klienter skal følge den anbefalede behandlingsplan for at opleve og bevare de bedst mulige resultater.

Hvis du er klar til at finde ud af, om du er kandidat til vores behandling til genvækst af hår, så tag kontakt til os nu.

KONTAKT OS

Vores EkstraktShop produkter

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark