Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Oktober er international brystkræftmåned, og den måned betyder meget for Hårklinikken. Hver eneste dag møder i vores klinikker møder vi kvinder, som har mistet håret til cancer og kemoterapi. Efter kemoterapi får de fleste kvinder håret tilbage af sig selv. Kroppen skal have tid til at helbrede sig selv. Efter 3-6 måneder søger visse kvinder hjælp hos os.

  I helbredelsesfasen er der fantastiske ressourcer til at hjælpe. Vores specialist Tina, som er overlever af brystkræft, er frivillig medarbejder i en organisation ved navn Look Good Feel Better, som arbejder for at hjælpe dem, der gennemgår kræftbehandling, med at forbedre deres livskvalitet og selvværdsfølelse. De tilbyder undervisningsprogrammer med skønhedsteknikker til kvinder med kræft og de deraf følgende fysiske og følelsesmæssige udfordringer. De lærer dem, hvordan de kan få det godt med deres udseende – med fokus på hår, øjenbryn og øjenvipper.

  Tusindvis af skønhedseksperter arbejder frivilligt for Look Good Feel Better. Hårklinikken bliver ved at støtte denne fantastiske organisation for at kunne give bedre service til de kræftoverlevere, vi møder i vore klinikker verden over.

  Vi behandler typisk ikke klienter før 3-4 måneder efter kemoterapi for at give kroppen lejlighed til selv at hele og få håret til at vokse ud igen. I mellemtiden håber vi, at du vil benytte ressourcer som vores blog og Look Good Feel Better for at få ideer og information, mens du starter helbredelsesprocessen.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you