Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Så er det igen den tid på året, hvor sommeren er i fuld gang, og det er sæson for bryllupper. Uanset om du er brud, brudepige eller gæst, så vil du gerne se så godt ud som muligt. Hvis du har kæmpet med tyndt hår, afprøver du måske frisurer eller endda ekstensions for at dække over det, men der er sundere muligheder til dit hår.

  Med alle de arrangementer, der er knyttet til et bryllup, kan det betyde bekostelig og skadelig styling, opsætninger og behandlinger. Det kan være meget stressende for tyndt eller udtyndet hår. Ekstensions, hårprodukter, varmen og trækket fra glatte- eller krøllejern samt stramt opsatte frisurer kan beskadige dit hår og din hovedbund mere, end du tror.

  Undgå yderligere skader og hårtab ved hjælp af følgende enkle, men smukke ideer:

  Begræns dit forbrug af produkter

  Produkter til toupering og mere fyldigt hår er et almindeligt kneb til tyndt hår. Tilsæt varmt vejr, og det kan betyde overdrevet brug af hårspray og andre skadelige produkter. Prøv at finde et alternativ til at tynge dit hår ned med hårspray eller gelé – eller udvælg omhyggeligt produkter med mindst muligt indhold af skadelige ingredienser.

  Pas på med ekstensions

  Mange frisører anbefaler ekstensions til tyndt hår, men disse kan faktisk forårsage yderligere hårtab på grund af trækket på rødder og hårsække, og de kan endda også give ar i hovedbunden efter langvarig brug.

  Vælg en løsere og blidere frisure til dagen

  Stramme frisurer kan skabe et overdrevet træk, som kan skade dine hårsække. For kvinder med tyndt eller udtyndet hår eller en følsom hovedbund vil det være en god ide at overveje nogle meget trendy og mindre skadelige frisurer: bløde fletninger, pandebånd til at dække hårgrænsen og en puf til at udstoppe en knold er smukke muligheder.

  Tal med din frisør om dine bekymringer

  Der er ingen grund til at være flov over dit tynde eller udtyndende hår. Din frisør vil komme med nogle forslag til at sætte dit hår på måder, som skaber volumen og fylde. For en langsigtet løsning kan mange kvinder forbedre kvantiteten og kvaliteten af deres hår med behandling. Der sker ikke resultater på en nat, men hvis du beslutter dig for det, så overvej at tage kontakt til os for at finde ud af, om du kan få dit hår til at vokse igen.

   Vi ønsker dig smukke og glædelige fester!

   Are you in the right place?

   Please choose your shop

   Danmark
   ×

   It's more than hair. It's you