Tilbage til blog

Brudelykke: Sofies historie om genvækst af hår

Brudelykke: Sofies historie om genvækst af hår

(Aktuelt billede fra en opfølgende konsultation hos Sofie)

Enhver klient, som kommer til Hårklinikken, har en unik historie, og det at dele deres historie bliver en vigtig del af deres rejse mod genvækst af hår.

Sofie kom som så mange andre af vore klienter til os i en vigtig periode af sit liv. Der var kun nogle måneder, til Sofie skulle giftes, da hun opdagede, hvor tyndt hendes hår var blevet. Hun var bekymret over de forandringer, hun oplevede, og søgte svar på sit hårtab og fandt en løsning hos Hårklinikken.

Sofies historie

“Jeg var begyndt at lægge mærke til, at jeg tabte håret, jeg kunne se det ud over hele gulvet derhjemme. I april forstod jeg, at jeg blev nødt til at gøre noget, for det blev bare værre, og jeg skal giftes i september, og da har jeg ikke lyst til at være skaldet.

Jeg konsulterede først min almindelige læge, men hun kunne ikke rigtig hjælpe mig, og blodprøverne viste ingenting. Så fik jeg Hårklinikken anbefalet flere steder fra. Jeg kontaktede dem og kunne påbegynde behandling med det samme – naturligvis efter en lang samtale om mine symptomer og det hele.

Midt i maj begyndte jeg behandlingen, for 3½ måned siden. Det har været en stor succes. Jeg er meget glad for mit hår og det, som er sket på de sidste tre måneder. Det har bare været fantastisk.”

Sofie er fortsat med at bruge kuren efter sit interview og oplever endnu mere fremgang nu. Hun fejrede sit bryllup i september og har for nylig delt et af sine bryllupsfotos med os, der viser, hvor smukt hendes hår er kommet tilbage, og hvordan hendes selvtillid var blevet genopbygget til den store dag.

Hvis du oplever hårtab og gerne ville vide mere om mulige årsager og behandlinger, så læs mere her.

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark