Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  En god hårdag. Vi har alle sammen prøvet det: når dit hår bare ser perfekt ud. Blot tanken om det får smilet frem på læben. Men en god hårdag handler om mere end hvordan, du ser ud. Det handler om hvordan, du har det. Selvsikker. Ubekymret. Sexet, endda. Hår påvirker vores humør. Og vores opfattelse af os selv. Når vores hår sidder som vi ønsker, har vi det godt. Undersøgelser viser endda, at når vi føler, at vores hår ser godt ud, så klarer vi os bedre, er mindre stressede og føler os mere i kontrol. Kort sagt: en god hårdag er simpelthen en god dag.

  Vi vil gerne give dig følelsen af en god hårdag hele dagen – hver dag. Derfor er vores produkter ikke kun skabt til at rense og fugte dit hår, skabe balance i din hovedbund eller hjælpe med at genvinde hårets styrke og sundhed. De er lavet til at få det bedste frem i dig. Ved at praktisere et par enkle hårvaner, kan du forkæle dig selv med et sundt hoved – på mere end én måde.

  Vask dit hår og hovedbund regelmæssigt, helst hver dag. En mild, effektiv shampoo som vores Balancing Shampoo er sammensat, så den plejer din hovedbund og genopretter dens naturlige balance for at kunne skabe de bedste betingelser for hårvækst.

  Shampoo ovenpå shampoo? Det lyder lidt utraditionelt, men formlen bag vores add-on plejeshampoo genopretter beskadiget hår og en irriteret hovedbund med ekstra næring, mens du vasker. Eftersom du allerede bruger shampoo, så er det hurtigt og let at lægge en lille ekstra indsats i din daglige rutine med vores Restorative Add-on Shampoo eller Fortifying Add-on Shampoo.

  Styling produkter spiller en stor rolle i dit hårs sundhed. Nogle produkter dækker hårstråene og gør derved håret tungt, andre produkter blokerer hårsækkene i hovedbunden og hæmmer derved væksten. Ved at vælge produkter fremstillet uden silikone eller andre potentielt skadelige ingredienser gør du dit hår og hovedbund en kæmpe tjeneste.

  Se frem til bedre hårdage og et bedre dig med Hårklinikken!

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you