Tilbage til blog

Beautyblogger tester Hårklinikkens ekstrakt

Beautyblogger tester Hårklinikkens ekstrakt

Beauty blogger Nelle Noell har længe haft svært ved at finde hårprodukter, der gør det, de lover, og måske endnu vigtigere; passer til hendes sarte hovedbund. Derfor besøgte hun Hårklinikken i maj måned for at få en konsultation og høre om mulighederne for behandling.

Nelle gik efterfølgende i gang med vores ekstrakt, som er en genopbyggende behandling af hårtab. Hun fandt nemlig ud af, efter sin konsultation hos Hårklinikken, at hun allerede havde mistet en del hår i tindingen og på baghovedet. Foruden ekstrakten skiftede Nelle også sin gamle shampoo, balsam og hårkur ud med Hårklinikkens egne produkter. Også hårsprayen blev udskiftet med Hårklinikkens Styling spray, da man under behandlingsforløbet ikke på bruge produkter, der irriterer hovedbunden.

Resultaterne viser sig hurtigt

Efter blot en måned har Nelle Noell set forandringer, og hun udtaler på sin blog:

“Til sidst, hver aften, har jeg så brugt en speciel sammensat extract i hovedbundet og masseret den ind efterfølgende (tager ca 10 min). Der er som sagt ikke gået meget mere end en måned, og jeg synes allerede helt klart at kunne mærke en forskel. Håret føles meget lettere, hovedbunden mindre sensitiv, og min omgangskreds har allerede kommenteret at kunne se forskel.Det er SÅ vildt!”

2½ måned efter påbegyndelsen af behandling, har Noell fået mere fylde, tæthed og glans i håret. Se de flotte før- og efterbilleder her:

Beauty blogger Nelle Noell tester ekstraktNelle før og efter ekstrakt, Hårklinikken

Se hele hendes blogindlæg her >>

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark