Tilbage til blog

At skrive om et nyt resultat: En journalists erfaring med hårtab og –genvækst

At skrive om et nyt resultat: En journalists erfaring med hårtab og –genvækst

I august 2015, fik Hårklinikken mulighed for at byde journalister fra forskellige tidsskrifter inden for i vores klinik i København. En af disse journalister havde særlig interesse for vores proces til genvækst af hår.

Ning Chao havde lidt af et kvindeligt mønster for hårtab i mere end 10 år, før hun hørte om Hårklinikken. Hun har prøvet utallige lokalbehandlinger og ordinerede behandlinger i den periode, men intet af det gav hende de resultater, hun håbede på. Mens hun var i København, mødte Hårklinikkens stifter Lars Skjøth Ning for at vurdere hendes hårtab. Han afgjorde, at hun var egnet til behandlingen og troede på, at hun ville opleve positiv genvækst af hår inden for det første år.

Ning begyndte at bruge vores pH shampoo og en specialtilpasset Ekstrakt og efter normal bekymring over øget fældning bemærkede hun, at hendes hår blev tykkere og sundere. Hun skrev om sin oplevelse med hårtab, og hendes historie er med i februarudgaven af Marie Claire.

At hjælpe mennesker som Ning, som har lidt i mange år, er grunden til, at Hårklinikken blev grundlagt. Vi bestræber os på at gøre hver klients oplevelse til en succes, som de har lyst til at dele med andre.Marie-Claire-Feb-2016-original

Hvis du er parat til at finde ud af, om du er egnet til Hårklinikkens behandlinger til genvækst af hår, så book en konsultation enten i København eller Århus.

KONTAKT OS

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark